Äntligen är vi igång med sommarens Opera! Som jag har längtat! Sommarens premiär på Confidencen , Ulriksdals slottsteater blir två i en. Venus och Adonis och Dido och Eaneas. Underbar musik och inspirerande att arbeta med design ,färg och form. Premiär 29Juli.

Det märks att sommaren och minskad smittspridning gör att flera olika produktioner , inspelningar och konserter planeras vilket behövs efter mera än ett år av stängda hus. På tur är nu inspelning med SVT och en utställning på gång. Återkommer med mera information om detta. Du kan även boka föreläsning, workshop eller kurs inom sömnad, återbruk och dräkt .

Det går nu bra att hyra en historisk dräkt om man inte har en egen.Några dräkter kan man se under fliken hyra dräkt men jag har även flera att välja mellan både dam och herr. Jag hyr även ut till mindre produktioner. Hör av dig om du har frågor kring detta.

2020 var det Jenny Lind 200 års jubileum och det blev liten utställning både på Operan , konserthuset och Malmö stad med kostymer från SVT dramadokumentär om sångfågeln som jag skapat.Missa inte den. Ligger ute på SVT play just nu! Även en hyllning till Shakespeare 400år finns att se på SVT play Som jag gjort kostymerna till.